| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Anonymní | # Zasláno: 27 Říj 2006 20:25 Citát dobrý večer mám problém s virem Win32/PSW.sinoval.NOD mam nainstalovaný antivir NOD 32 ale bohužel nejde soubor vylečit můžete mi prosím poradit který antivir trojského koně zvladne.Diky za odpoveď |
| Anonymní | # Zasláno: 31 Říj 2006 14:51 Citát Aktualizovaný Nod 32 by si měl s tímto poradit bez problémů. Ovšem trojský kůn není infikovaný soubor, je to pouze soubor obsahující virus a tedy není co léčit. Je potřeba pouze smazat. |
| Anonymní | # Zasláno: 2 Bře 2007 14:25 Citát zvladneho lechce trojanhuntermužež ho stahnout na intaku |
| Anonymní | # Zasláno: 19 Bře 2007 15:39 Citát Trojanhunter to je vynikající program a dokáže odstrnit a smazat tem vim32 a je možno stáhnout na netu na 30 dní zdarma.Doporučuji!!!! |
| Dominik | # Zasláno: 4 Dub 2007 21:12 Citát Trojanhunter a další věci proti trojským koním ale i jiné lze stáhnout na www.stahuj.cz (tento server je chráněn antivirovým programem NOD 32) |
| hop | # Zasláno: 27 Dub 2007 18:37 Citát Ahoj lidi,poradí mi někdo?V pravo dle se mi objevilo modrý kolečko s bílým otazníkem a celý to je přeškrtlý červeně.Když na to kliknu hodí mě to tuhle stránku ,nejde to odstranit,co s tím :(((???Díky za pomoc |
| hop | # Zasláno: 27 Dub 2007 18:38 Citát http://www.spylocked.com/?aff=334 |
| Dušan Odstrčil | # Zasláno: 9 Kvě 2007 19:42 Citát Jená se opět o spyware, malware. Doporučuji napr. SpyBot Search and Destroy. Trojan hunter případně další nástroje rovněž pomůžou. |
| Anonymní | # Zasláno: 22 Čen 2007 19:32 Citát Help mám problém každých 10 minut se mi v počítači objeví Trojský Kůň Dnes 22.6. hledá Avast Antivirus 4.7.škodlivé viry nevím si rady ale už se za celou prohlídku vyskytli dva Trojští Koně a doufám že už nenaskočí další prosím poraďte mi který ANTIVIRUS je nejlepší proti těmto škodlivím virům (Všechny) Děkuji!!! |
| Anonymní | # Zasláno: 2 Zář 2007 15:47 Citát Dušan Odstrčil StyBotSD mi Trojkého koně neumí odstranit,mám ho v operační paměti.Zkusím Trojan Hunter,měla jsem antivir Tojan remove,ale ani ten mi ho nedokázal odstranit.Hezký den! |
| Anonymní | # Zasláno: 4 Zář 2007 14:49 Citát ahoj shanim ativir proti trojskemu koni prorad te mi na mail:dydzey@seznam.cz nebo na icq:mike dik |
| Anonymní | # Zasláno: 29 Zář 2007 15:45 Citát jik zmazat,porad,te mi. |
| Anonymní | # Zasláno: 29 Zář 2007 15:46 Citát trojského koně,potřebuji smazat,jak nato? |
| Anonymní | # Zasláno: 8 Říj 2007 18:58 Citát Omg mam NOD32 a jak se sakra možny kdyš je tak hesky chvalenej tak jak je možny že se mi tam dostane tak známej vir jak trojsky kun toto mě u Nodu dost sklamalo....Jinak mam tu trojana skouknul sem jednu stranku co mam dělat no a dostalo se mi že mam dělat tohle.... mam udělat kontrolu Nod32 a pak si mam naistalovat neco proti spyware bohuzel sem chitil i spyware znate to cerveny kolecko a uprostret je bylej X no tak to mam já a uprimě pořat mě to spouští.... nake webovky ....Jo a mam jestě dotaz mužu si naistalovat vic jak jeden antivir ? treba ze by sem měl 2 XD |
| Anonymní | # Zasláno: 23 Říj 2007 12:34 Citát Anonymní na trojského koně pomohl jedině spyware Terminator zkoušel jsem všechny ant. vyr. nic nepomohlo pak mi kamarád poradil a troják je pryč |
| Anonymní | # Zasláno: 28 Říj 2007 17:59 Citát Jojo na té webovce mě to taky doporučili.... Jo a ještě tohle je dobry..... Nod32 si jako první kontroluje svojí složku...a pokaždé mě to nahlásilo že je to v pořádku... no jak sem udělal kontrolu Terminatorem tak mě to nahlásilo 14 kritických složek a asi 4 s toho byli právě ty složky NOD32...PC se mi vrátilo ke své rychlosti a Webowky se mi už neukazují .... No pokud máte problém se Spyware apod....a s Trojanem tak si nainstalujte Terminatora a udělejte Hlubokou kontrolu a zhlédnete jak se vám v PC hemžili viry....no a ještě něco když vám TER.... najde vir tak vám doporučí prvně Smazat infikovany program tak to nemažte ale dejte to do Karantény....a mate jisty že vám to ten program fakt zneškodnil.....tak hodně štěstí.....:) |
| Anonymní | # Zasláno: 4 Lis 2007 18:18 Citát jak vyléčit trojského koně?...napadl myslím systémový soubor..je nějaká jiná možnost než přeinstalovat windows? |
| Anonymní | # Zasláno: 16 Lis 2007 23:49 Citát mno jak to tu tak čtu nod32 je na nic bo i ja mam v kompu trojana a nevím jak postupovat ....pls jak na to? |

998 Kč
899 Kč (10%)

1555 Kč
1400 Kč (10%)