| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Anonymní | # Zasláno: 8 Dub 2009 13:53 Citát mám asi rok starý počítač, kde mám visty, a antivir už mi nefunguje, ale nedaří se mi nainstalovat nějaký nový, stažený zadarmo z interenetu. Pokaždé když ho nainstaluji, tak mi nefunguje připojení na internet, a už nevím co s tím? Někdo mi říkal, že to musím nainstalovat někde ve firewall bráně, ale to taky nejde. Prosím poradte mi na mail Silvie_s@email.cz, moc moc díky (jo a zkoušela jsem kasperského, avg, eset. ale pak nic nefungovalo) |
| Anonymní | # Zasláno: 23 Dub 2009 20:28 Citát nevím jestli to je to samé ale teď se mi stalo že nemohu nainstalovat taky nic a je to prý virem či červem který brání instalaci a spuštění anitviraků. |
| Anonymní | # Zasláno: 3 Kvě 2009 10:47 Citát Některé antiviry nemají opravdu ošetřenou instalaci, posledně jsem se s tím setkal u AVG 8.5, jehož instalace se nedařila kvůli existenci trojana pc-off.bat, který během instalace PC vypínal (bohužel toho trojana nedetekovala ani funkční a aktualizovaná AVG 7.5). Pomocí ClamAV portable ho lze detekovat a ručně odstranit, pak bylo vše OK. Proto bych doporučil nejdřív použít ClamAV, který není třeba instalovat. T.S. |
| Anonymní | # Zasláno: 25 Srp 2010 18:24 Citát Biu |
| Anonymní | # Zasláno: 25 Srp 2010 18:26 Citát problem nejde norton 2010 instalovat |
| Anonymní | # Zasláno: 7 Zář 2010 19:37 Citát Anonymní Anonymní Anonymní nemuzu nainstalovat Norton |
| Anonymní | # Zasláno: 8 Pro 2010 13:46 Citát dobrý den, nejde mi nainstalovat AVG .. píše to že nemám oprávnění k přístupu k tomuto souboru. Kpřístupu k položce nemám prý oprávnění. prosím poradí mi někdo.. zkoušela jsem i avast ale bylo to to same. |

998 Kč
899 Kč (10%)

1555 Kč
1400 Kč (10%)