| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Anonymní | # Zasláno: 7 Říj 2008 13:23 Citát Mám problém, při otevření určitých web stránek se mi vždy zobrazí okono, že byl zablokován útok na náš počítač a útočník je náš počítač. To se mi zobrazí třeba 2x během 15ti vteřin a pak se mi tam objevilo okno, že byl zablokován útok nějaký bloodhound něco. Vím, že na těch stránkách, na které se jdu občas podívat mají problém. Nemůžu je nějakym způsobem napadat já? To by bylo fakt blbý, protože počítač je sice můj kamarád, ale zas tak dobře mu nerozumim :-)Tak a teď doufám, že někdo rozumí tomu, co jsem tu napsal. Jestli ano, napište prosím, co s tím. Kromě rady že nemám na ty stránky lézt :-) Díky |
| Anonymní | # Zasláno: 13 Říj 2008 07:57 Citát Pošlete kopii obrazovky (PrintScreen nebo Alt+PrintScreen) s popsanou hláškou na support@amenit.cz . Pak běžte na www.hijackthis.cz a pošlete na stejnou adresu log z programu. No a pak budeme určitě chytřejší :)) |
| Anonymní | # Zasláno: 4 Bře 2010 14:27 Citát To somebody prompt shop on sales of cosmetics. I shall be rather grateful. For example such! |

998 Kč
899 Kč (10%)

1555 Kč
1400 Kč (10%)